E-installaties

E-installaties

Electrotechnische installaties

W-installaties

W-installaties

W-installaties

Onderhoud & Revisie

Onderhoud & Revisie

Onderhoud & Revisie

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat voorop

Observatiesystemen

Observatiesystemen

Camera's en andere observatiesystemen

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
mechonderhoudMechanische inspectie en preventief onderhoud zal de levensduur van uw machinepark aanzienlijk verlengen. Optimaal uitgevoerd onderhoud zorgt ervoor dat uw systemen optimaal voor de productie beschikbaar zijn. Keuringen, inspecties, smeer- en onderhoudsbeurten op vastgestelde momenten zorgen ervoor dat het gehele machinepark in perfecte conditie blijft.
Upgrading op verzoek van de klant van een spray robot
Geledingen,  tandheugel  en bekabeling is vernieuwd.

sprayer upgrading
Robot revisieWij starten met het compleet reviseren van de robot.
In overleg met de klant heeft  PTS-TeLepel totaal overzichtchnische Service  de  opdracht gekregen om de lepelautomaat compleet te reviseren en  om te bouwen naar een ander fabricaat motor met reductor en met  SEW regeling.motoren opbouw lepel
seg unitDe SEG unit kan ingezet worden voor het bewerken van speciaal Honycomb materiaal. De unit bestaat uit een precisie motor met een metalen schijf voor de erosie en voor de spanningbron is een geregelde voeding noodzakelijk.
ruducterreparatieMotorreductorhuis, reparatie van uitgebroken lagerschildhuis. Het maken en plaatsen van een nieuwe opsluitring voor het nieuwe lagerschild in het reductorhuis aan de binnenzijde.
vacuumpomponderhoudUitvoeren revisie vacuümpomp van Chinese makelij. Voor het optimaal in bedrijf hebben van de  equipement is het noodzakelijk dat deze regelmatig onderhouden en gereviseerd wordt. PTS-Technische Service heeft hier een vacuümpomp in revisie.

oliewaterafscheiderenfilterVoor aan een complex systeem van pompen hebben wij een oliefilter met bijbehorende waterafscheider gebouwd.

De olie word aangezogen door een tandwielpomp welke aangestuurd wordt door de regeling uit hoofdschakelkast.